söndag 7 december 2008

Medicinklinikfest



den gick som smort. Temat var Glitter, och vi alla glittrade även våra få män som deltog glittrade. Totalt var vi 137 st. Jag och en gäng till var ansvariga för vår fest.. Vi hade underhållning i form av trubadur under mingel och mat. Sånger som vi i festkommittén framförde och 2 st som dansade boogi woggi och bugg, dom var jätte duktiga. :) Vi hade uppdrag till olika grupper som fick framföra sånger som en tjej skrivit, det var julsånger som hon hade skrivit om texten så den handlade om sjukvården istället. Vi i festkommitén hade guld eller silverhattar. Då visste dom vilka som ingick och vi fick glittra extra. Våra läkare hade fått ett uppdrag att göra ngt skoj och dom fixade det. Helt suveränt!!! Här kommer det bilder.......


...


Underhållnigen låg på hög nivå som ni ser!!!!! Hi hihi.:) Jubel i lokalen, när naka bakar visade sig:) De blev inropade en gång till, så vi fick se dom 2 gånger. Ibland bjuder dom till läkarna. Otroligt!


"Två på turne" fixade festmusiken och röjet på dansgolvet, Superbra musik och otroligt duktiga killar.





Fansen vid scenen, superkul kväll som ni ser. Hatten är av och benen dom dansar för fullt på dansgolvet. Nu vill benen vila och trampdynorna vill endas ha sköna studer framöver. Så nu vet ni att jag haft en trevlig lördag. Var även på födelsedagsuppvaktning först på em innan festen och fick en super god chokladtårta som min kusin hade gjort. Mums!

Sov gott mina nära och kära. Imorgon skall vi på julmarkanad på norra berget,den är så mysig.

2 kommentarer:

  1. Min egen håll igång syster! Snygga rumpor, verkar ha varit en höjdar fest... ;-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ser ut som en kanonfest. Lite tråkigt att man inte fick uppleva showen med läkarna hehe..syns den 14 dec..kramis

    SvaraRadera