fredag 19 december 2008

Julljus i Sundsvall.

När vi sprang runt i Lördags med våra Lucior var det minus 14 grader kallt och massor av härlig snö. Kunde inte låta bli att ta kort på några av alla vackra julljus som dom satt upp i vår stad. Granen står utanför Casinot och den tindrar ochså. Det är så fint. Man innfinner sig i julstämning direkt.





En morgon när vi hämtade en klasskompis till Alina hemma hos henne fanns denna punkare utanför och hälsade en välkommen. Visst är han tuff!!!!


Hoppas bara att den snö som finns kvar nu efter dessa varmgrader vi haft ngr dagar får stanna kvar. Nu är det ju omöjligt att gå ute. Fullt med is på gågatorna. :-( Moder sa att det skulle bli lite kallare och även snöa igen innan jul. Vi får hoppas på det. Ta det lungt när ni går ute, på med pensionärsbroddarna. Det är bättre än att vara på sjukahuset med benbrott. Skall jag säga som inte äger ngr själv.!
Idag gick Alina på mentortiden i morse på skolan för att önska God Jul och Gott Nytt År till sina skolkompisar och lärare. Ville även hämta hem sina saker inför lovet. Sedan fick jag hämta henne. Första gången jag är ute sedan i lördags. Det var lite knagligt på benen. Men jag mår mycket bättre nu. Måste bli frisk!!!!!!! Snart knackar tomten på dörren.
Ha en bra dag alla kära;-)
Har ni kollar in länken med jullusen som jag tippsade om härom dagen. Det måste ni. De är hel läckert!!!! Skriv om ni sett den. Bye bye.

1 kommentar:

  1. Köping är inte på långa vägar så uppsnyggad som er vackra stad ,,vilken julstämning....vackert vackert men kan man vänta sig något annat av en Norrlands stad. :-)

    SvaraRadera