lördag 6 december 2008

Fredagkväll

Bakkväll hos oss. På med julmusik och kör igång. Fixa ihop pepparkakshuset så Alina kan dekorera det i helgen. Koka knäck, blev perfekta. Gott! Sedan bakade vi pepparkakor när Alejandro flytt hemmet för att arbeta i kväll. Han gillar ej papparkakor och dess lukt, det är kryddnejlikorna som är problemet. I Kuba krossar man den kryddan och lägger på den tand som man har värk i, den har en bedövande effekt. Har testat och det hjälper mycket vid tandvärk.




Här kommer det bilder på kvällens pyssel.













Imorgon skall jag på medicinklinikfest. Temat på festen är glitter. Gissa om jag skall glittra .Mer info om den framöver. Nu är det dags att susa på kudden. Sov gott!

2 kommentarer:

  1. Fina pepparkakor och en väldigt söt Alina :-)
    Hoppas på glittriga bilder bilder...Kramiz

    SvaraRadera
  2. Hej Gumman!
    Blev en blöt kväll på Oscar, men hade så himla kul. Råkade stöta på Lasse, det är inte så bra, men bara andas lite så är allt okej igen..hihi..

    Var ute på IKEA med Isabelle i dag och sen på Timrå IK matchen. Har haft en kanondag, kan du förstå hur mycket man älskar sina ungar, när man åker på IKEA och virrar runt i fyra timmar..skakis och bakis..undra om man någonsin ska bli stor???? Nä!! Inge kul!! : ) kram kram

    SvaraRadera