söndag 16 november 2008

Pappas födelsedag!!!!!!!!


Idag söndag har vår allas pappa, morfar, farfar, gammelfarfar och gammel morfar sin födelsedag. Han skulle ha firat sin 77-nde födelsedag. Jag gratulerar dig, till dit där du nu är, min älskade pappa!



6 kommentarer:

  1. Hej Gumman!
    Hoppas du har haft en trevlig helg..iofs är den inte riktigt slut än : ) Hur länge sedan var det han dog? Lite svårt att fatta att det var över 5 år sen min pappa dog.

    Vi måste träffas och ha lite mysigt någon helg. Kan vi inte ta en tjej fest hos mig.
    Kram Kram Karin

    SvaraRadera
  2. Godmorgon lilla yster! Åren går glad att jag var till graven och fixade hoppas det har fått stå kvar.Kram

    SvaraRadera
  3. Hej! så fint.... saknar farfar! Men hoppas att jag får träffa på han sedan...

    Tjejfesten blev lyckad! Som du skrev, oja... visst är vi sahlénare rapp i käften ;) Tur att jag umgås med liksainnande, finns dock folk som inte fattar vad man menar! =) Men skoj var det... huvudet värkte dock!!!! Men efter några alvedon blev det bättre.

    Har du haft en bra helg? Kramar// ramsan!

    SvaraRadera
  4. Fint skrivet! Självklart minns jag farfar, hade ju turen att få träffa honom några ggr under 13 års tid. Allt väl hoppas jag! Hälsa din familj. Kram!

    SvaraRadera
  5. Hej lillsyran ont i kroppen men det går över. ska flytta till en billigare lägenhet gammal men den blir nog bra billigare hyra ett rum mer .Jag har nog ett diskbråk i nacken.det klämer från en vis kota där så att det blir som när en bidövning släpper ner i min vänstra arm och hand .

    SvaraRadera
  6. Jag glömde en kram sov gott

    SvaraRadera