tisdag 22 september 2009

Nu är hon på det torra.



Färdig för utlyftning och vinterförvaring. I år var vi smart och lade presseningen på båten så att kranen lyfter upp den istället för att vi skall slita halvt ihjäl oss.




En tomma vaggan som väntar på en bår att lägga till. Det tog några omlyft innan vi fick till det. Behöver fixa om vaggan till sommaren så det blir bättre nästa höst. Hon lutar tyvärr lite framåt i stället för bakåt. Då rinner vattnet av bättre när vi skurar och fixar till henne till våren, om hon lutar bakåt. Hon står stadigare i alla fall än förra året.



Nu är hon på plats! Blir avfettad med båttvätt och högtrycksspolad. Blir så fin så inför sin vintervila.. Skall bara få ett täcke över sig sedan så att det inte snöar in. Vi skall bygga om ställningen bara.


Denna vackra himmel hade vi i lördagskväll. Riktiga pärlmoln.
Visst är det tjusigt!
Ha det så gott alla nära och kära:)

2 kommentarer:

  1. Nästa sommar måste ja ju få hänga med ut på en liten tur :) Jag vet att jag inte är värsta båtmänniskan, men lite kul kan det vara ett tag :)
    Kramis K.I.M

    SvaraRadera
  2. Nu ser det ut som att båten får en bra vinter :-)Snart är sommaren här igen med långa och fina seglar dagar. Kram till dig

    SvaraRadera