söndag 9 augusti 2009

Vår bröllopsdag var......

.....en underbar och trevlig eftermiddag och kväll! Vi firade 9 år = Linne (Lin)år.

Fick fin blommbukett med ett linband snurrat runtom, chokladdoppade tunnbröd, mandel som har vitchokladpunder omkring. En kräm för benen låg även inlagd i cellofanet runt godiset.En liten flaska Drambuie, en liten påse med chilichokladpraliner tillsammans med Champangen. Mums!

Jag införskaffade Linfröoljekapslar som är ett bra tillskott för sitt välmående i kroppen. Och ett nytt plastfodral till min mans mobil. En kartong med goda fina jordgubbar!


Champange och jordgubbar på båten innan vi går till restaurangen. Skål!

Vi tog en fördrink medans vi väntade på maten. En hallondaiquirie! Gott, gott!

Sedan gick vi mot båten som vi hade lagt till i Sundsvallshamnen. Där drack vi Champange åt jordgubbar, åt chokladoppade tunnbrödbitar som efterrätt. Senare öppnade vi Drambuien och det kom fram en chevréostbit. Vi satt ute i sittbrunnen i båten, det var en jummen och fin kväll med en vacker stor aprikosfärgad måne som lyste upp åt oss. Vi hade även ett stort rött ljus som vi tänt i sittbrunnen. en underbar och trevlig kväll.


Mina vackra sommarfötter!



Våra gäster vid båten på kvällen! En hel hög med ankor.
Vi somnade sent på vår bröllopskväll. Sedan dagen efter var det en underbar frukost i solen och det var så varmt och skönt. Nu väntas det bara ett år till vårt 10 års jubileum! Tenn! Undra vad vi hittar på då?

3 kommentarer:

  1. Trevligt värre och snygg som vanligt,,ny klänning? Rymde Alejandro eller blev det ingen bild på honom ;-)Lycka till med dom år som kommer..Kramar

    SvaraRadera
  2. Hej Gumman! Vilken vacker klänning du har!!! och en äkta man i karat: ) Me like!! Grattis så här i efterskott, han ska vara lycklig som har en så naturligt vacker fru!! Han är ju rätt fin han å ; )

    Ni är som gjorda för varann!!

    Kramar om
    Karin

    SvaraRadera
  3. Vad fin du är med klänningen fina tår. Mysig kväll. Hälsa mannen att han har en fin fru ska vara rädd om dig. Grattis grattis

    SvaraRadera