onsdag 10 juni 2009

Utställning..


Vi åkt till biblioteket i dag och hämtade ut en bok som Alina ha reserverat. Då fick vi se utställningen på hennes och Ediths "Pets". Tror att Alina blev lite stolt och tyckte att det var roligt att deras Pets var där på bibblan. Hon hämtade hem en och i morgon skall Edith få andra Pets att sätt in i stället. Det är Ediths mamma som arbetar på bibblan. Alina visste nog inte att det var där som Petsen skulle vara, så det blev en överraskning för henne. En kul sådan.:)
Sedan handlade vi lite, dom hade 3 L jordgbbar för 80:- ( Belgiska) dom köpte jag och tog med ngr till arbetet.Gott! I dag var det extra lyx på arb. Det märks att det är innan semestern. Både sommarvikarierna som är färdiginskolad och ordinarie personal arb. 2 pat som skulle gå i kväll kommer en annan dag, det betyder att vi var 9 personal och 8 patienter alltså 5 stycken för mycket i personalstyrka. Sedan i sommar kommer vi att arbeta kort när alla har börjat sina semestrar. Vilken ironi.
Hoppas ni alla har det bra. Nu väntar vi bara på värmen, eller hur alla sommarsucktare!

5 kommentarer:

  1. Jag önskar jag var på ditt jobb i dag, jag älskar jordgubbar...jepp

    Var med Isabelle till Sthlm i går, är en aning trött i dag, men det är bara att ta sig i kragen och åka på jobbet :) Hoppas vi kan ses nåt i helgen eller framöver.

    SvaraRadera
  2. Vad roligt för Alina :-) kul överaskning..
    Önskar er en trevlig helg.Kram

    SvaraRadera
  3. Hej hej lilla syster, vad gör du idag? ;-)

    SvaraRadera
  4. Jaha då får jag väl fortsätta att undra vad du sysslar med den här veckan??? Gapar tomt i din blogg :-(

    SvaraRadera
  5. Men hallå, vart har du tagit vägen?? Har du ett liv?? Måste träffas något. Har ju en lite present till dotra : )Kram Karin

    SvaraRadera