måndag 25 maj 2009

Uppdatering!

Lördag morgon kl 08.00.
En vacker morgon med ingen vind och strålade sol. Sjösättningen gick jättefint. Tur!

Andra båten från vänster är våran. Hon är inte mastad ännu. Vi upptäckte ett lite lekage under diskbänken, det är undre kranen till avloppet från diskhon. Vi har provisoriskt laga.Sedan köpt en ny kran och det skall lagas snart.

Efter en dag med båten och en slappar em i soffan åkte vi till våra vänner och grillade. Mumsigt! Vi hade en heltrevlig lördagkväll.
Skål till er alla!

Många var vi och trevligt hade vi. Vi åt och åt. Det smakar så gott med nygrillat och sitta ute en försommarkväll. Häggen sprider sin ljuva doft åt oss.:) Trevligt!

Kolla in detta festliga lusthus. Mannen har byggt det av gamla ytterdörrar från ett hyreshus i Stockholm. Blev helsåld på huset. Han har tagit bort alla gammal färg och börjat sätta in glas i en del av dörrarna. Helmysigt. Och vilken fantastisk idé att använda gamla dörrar.


Framsidan mot Sidsjön.

Måndag em kl 16.30. Fixar dag på Alinas skola. Vi hade plant med och arb med det.
Ormbunksrabatt! Med en liten blåsippa och en styvmorsviol som vi hittade på sidan om huset,

Vit backsippa!


Syrenbuskar!


Moder var med och fixa. Grillade hamburgare till oss. Hon är bra snäll min mor. Jag är lycklig som har en omtänksam mamma. Alla som har omtänksamma mödrar är lyckliga barn. Tänk vad många som saknar en sådan moder. Vi har tur:) Även våra barn:)

Gott med mat efter en kväll med att plantera. Vi var nöjda med vårat arb. Skolgården blev så fin. Det byggdes kojor och snickades styltor och trähästar. Och planterades en hel del överallt.



Ha det så bra mina kära. Imorgon är det en ny arbetsdag och vi träffas tidigare på kören för att fixa till en festkväll med mat och underhållning. Vi skall ha den på nationaldagen. Liknande Wallmans salonger, fast i svenskt tema. Det blir en rolig kväll. Sov gott! Nu går jag och lägger mig.

1 kommentar:

  1. Kul att du är tillbaka! började tro att bloggen var nerlagd ;-( Vilken mysig fest och vilket snyggt par :-)Alina ser så fin ut och Gun också skolgården blir fin med lite blomster...Tåg det låter toppen...Kramiz

    SvaraRadera