tisdag 12 maj 2009

Ingen kör.


Idag fick man en ledig kväll bara så där. Vår körledare mådde inte bra. Har ändå fixat en del efter arbetet, hämta Alina cykel på skolan, tanka, lämna tillbaka bibloböcker, varit bort med stora kartonger till återvinningen och handlat.


Alina åkte hem från skolan på morgonen efter sin spanskalektion. Hon mår illa, ont i huvudet och magen. Nu på em har det även tilkommit halsont. Har själv lite ont i halsen, blir nog lätt så när det är varvar varm och kallt väder ute. Men det är bara att äta c-vitaminer och FÖRNEKA. Då blir man frisk! Eller?

Jag har införskaffat en ny jacka til garderoben. en slags softshell/fritidsjacka. Den är svart med cerisrosa detaljer, även lättfodrad, lite citychich samtidigt som sportig.


Idag har solen och regnet slagsmål på himlen. Vet inte riktigt vem som vinner, kastar även ner en del hagel på jorden.


Ha en bra kväll. Snart är det The Mentalist. Ett bra program med en snygging att titta på, en riktig hunk. Skulle vara svårt att stå imot hans charm om man träffade honom i fantasiframtiden. tro nu inte ngt, Jag älskar min man mycket, tycker att även han är en läckerbit, en riktig goding.
TIPS!

Såg en dvdfilm häromkvällen The woman, den är bra. se den vid tillfälle men ngn vännina eller ensam. Tror inte att en man uppskattar den lika mycket som en kvinna.
Kram till er alla:)

1 kommentar:

  1. Hur går det med eran förkylning? Bild på jackan vore kul :-)
    Kramiz

    SvaraRadera